Post Image

Ce inseamna videochatul?

Un raspuns clar la cea mai frecventa intrebare care ne este adresata

Videochatul este unul dintre cele mai controversate domenii de activitate din intreaga lume, fiind asociat cu foarte multe lucruri negative, de cele mai multe ori gresite si totodata, este cel mai bine platit domeniu de activitate. Studiile arata ca un model experimentat poate castiga peste 10.000$ pe luna.

Cand spui videochat foarte multa lume are o reactie negativa, ostila, in primul rand din cauza dezinformarii si apoi din cauza mentalitatii invechite a societatii nostre.

Activitatea de videochat presupune o interactiune virtuala cu diferite persoane din toata lumea si reprezinta o forma de comunicare, platita sau gratuita, prin intermediul unui calculator dotat cu o camera video si conectat la internet. Conversatiile pot fi diferite, plecand de la discutii despre hobby-uri, filme, muzica, evenimente petrecute in diferite tari, pana la discutii pe teme erotice. Videochatul nu este acelasi lucru cu prostitutia, prostitutia fiind interactiunea fizica cu o persoana, in schimbul unei sume de bani.

Videochatul poate fi impartit in doua categorii: adult si non-adult. Diferenta dintre cele doua categorii este ca videochat-ul non-adult interzice total nuditatea. Practic, in ambele situatii te folosesti de inteligenta si farmecul tau pentru a seduce si pentru a interactiona cu membrii de pe site-uri, iar la videochat-ul adult, ai ocazia sa te folosesti si de frumusetea trupului de senzualitatea ta. Este alegerea ta ce tip de interactiune doresti sa ai cu membrii de pe site-uri. Nici studiourile si nici membrii nu te pot obliga sa faci ceva ce nu iti doresti.

Oricare dintre aceste doua categorii ai alege, trebuie sa intelegi psihologia celor care apeleaza la aceste servicii. Sunt oameni care se simt singuri, care lucreaza prea mult si nu au timp sa interactioneze in lumea reala cu cineva, altii sunt prea timizi pentru a discuta ceea ce ii framanta cu persoanele cu care interactioneaza in viata reala. Sunt pe aceste site-uri pentru ca isi doresc sa fie ascultati si intelesi, pentru ca isi doresc un moment in care sa se deconecteze de toate problemele si task-urile pe care le au, sau pentru ca au o stare proasta si doresc sa gaseasca pe cineva vesel si optimist, care sa le infrumuseteze viata.

Alte persoane pot apela la aceste servicii pentru a crea legaturi cu persoane care ii accepta asa cum sunt ei. Bineinteles, sunt si oameni care intra pe aceste site-uri pentru nuditate, pentru a-si impartasi si satisface fanteziile erotice. Este alegerea fiecarui model cum isi filtreaza membrii si in ce masura raspunde la cerintele membrilor.

Videochatul nu este o rusine, este pur si simplu un job ca oricare altul pentru ca presupune munca, rabdare, perseverenta, seriozitate si pentru ca te folosesti foarte mult de inteligenta. Aceasta activitate presupune, ca orice alt loc de munca un program de lucru, un training specializat, un venit constant si bonusuri de performanta.