Post Image

Videochat - castigi bani usor si rapid?

Cat de usor si de rapid se castiga banii cu adevarat in videochat?

Toata lumea isi doreste o viata lipsita de griji si castiguri financiare foarte mari. Din pacate, cel putin in Romania, un job obisnuit nu poate oferi un astfel de confort. La ora actuala cel mai bine platit job pe care il poate avea o domnisoara fara multi ani de experienta, este acela de model de videochat, aceasta industrie fiind extrem de profitabila la noi in tara, generand castiguri spectaculoase.

Datorita acestor castiguri, despre care toata lumea aude din ce in ce mai mult, tot mai multe fete decid sa imbratiseze cariera de model de videochat. Fie ca aleg sa faca lucrul acesta de acasa, fie ca aleg sa colaboreze cu un studio de videochat, fetele imbratiseaza cu mult optimism si entuziasm aceasta meserie. Toate viseaza la sume imense de bani, la vacante si masini scumpe, la apartamente si vile de lux, numai ca, de cele mai multe ori, socoteala de acasa nu prea e ca cea din targ.

Ceea ce nu stiu majoritatea modelelor sau a fetelor ce doresc sa devina modele de videochat, este ca pentru a ajunge sa castigi foarte mult este nevoie in primul rand de perseverenta, rabdare, determinare, ambitie si consecventa. Mai multe despre aceste calitati pe trebuie sa le aiba un model de succes gasesti in acest articol: Calitatile unui model de videochat de succes.

Banii nu se fac usor si in timp scurt, nu este indeajuns doar sa apari online pe un site de videochat. Ai nevoie sa acumulezi experienta in domeniu, sa iti creezi o identiate pe site, sa fii constanta in ceea ce priveste programul, sa fii joviala, draguta, zambitoare, funny uneori, sa cunosti limba engleza cat mai bine si sa poti atinge cat mai multe subiecte de cultura generala.

Este nevoie de rabdare, pentru ca odata cu acumularea de experienta sa reusesti sa parcurgi mai usor fiecare provocare pe care o intalnesti atunci cand esti online si interactionezi cu oameni din toata lumea.

Gandeste-te ca pe fiecare site de videochat sunt online peste 3000 de fete in acelasi timp si totodata sunt un anumit numar de membri, de ordinul sutelor de mii care doresc sa comunice cu o fata atractiva si sunt gata sa cheltuiasca niste bani. Concurenta este foarte mare, sunt mii de fete frumoase care sunt gata sa faca multe lucruri de dragul banilor.

Pentru a atrage atentia unui numar cat mai mare de membri nu este indeajuns sa fii una dintre fetele de pe site, ci trebuie sa faci ceva pentru a iesi in evidenta sau sa iti dezvolti anumite trasaturi de caracter deosebite.

Intrebarile care ar trebui sa stea pe buzele tuturor modelelor, fie ca sunt la inceput de cariera, fie ca lucreaza deja de ceva timp in domeniu dar nu castiga sumele la care viseaza, sunt: "cu ce sunt mai speciala fata de celelalte fete?", "cu ce ma deosebesc de aceste fete, ca membrii sa vina la mine si nu la ele?", "de ce ar trebui sa cheltuie banii cu mine si nu cu un alt model care este in momentul asta pe site?".

Daca nu gasesti un raspuns bun la aceasta intrebare, nu te impacienta. Poti, spre exemplu sa faci un research pe site-urile de specialitate si sa observi ce fac anumite modele care castiga foarte multi bani. Daca esti dispusa, poti incerca si tu acele lucruri. Numai ca trebuie sa intelegi ca, desi faci acelasi lucru, s-ar putea sa nu functioneze la fel de bine la tine. Intotdeauna va exista o diferenta intre modele, chiar daca aleg sa faca acelasi lucru in acelasi timp: una va avea mai mult trafic, alta mai putin, una va castiga mai mult, cealalta mai putin. Nu doar actiunea ne diferentiaza ca oameni, ci si trasaturile, mimica, gesturile, felul cum vorbim, aspectul fizic, etc.

Stim ca uneori este dificil sa fii sincera cu tine sau sa iti dai seama unde gresesti, uneori nu stii cum sa pui in valoare atuu-urile tale, tocmai de aceea este recomandat ca un model sa colaboreze cu un studio sau cu o agentie de videochat cu experienta vasta in domeniu, Desi nu suna tentant la prima vedere faptul ca trebuie sa dai un procent din suma de bani pe care o castigi, gandeste-te in felul urmator: e mai bine sa iau 100% din aproape nimic, sau sa castig 50-70% din mult?

Pentru a ajunge sa realizezi venituri de 10.000-20.000$ sau mai mult, ai nevoie sa lucrezi intr-un cadru organizat, cu un program bine stabilit (un lucru foarte important si adesea ignorat in acest domeniu). Ai nevoie de un training specializat, menit sa te ajute sa te cunosti mai bine si sa scoti in evidenta atuu-urile tale si pentru a crea o strategie de promovare si marketing. 


Black Sheep Studios - cine suntem?

Daca doresti sa afli mai multe despre videochat in general, sau daca ai alte intrebari pe care nu le-am acoperit in acest post, ne gasesti pe site-ul Black Sheep Studios. Ne poti contacta si poti stabili o intalnire la o cafea cu noi pentru a discuta mai multe, sau daca esti interesat / interesata sa lucrezi in acest domeniu, si cauti un studio profesionist si safe, poti stabili chiar un interviu cu noi. Ne poti gasi si pe pagina noastra de Facebook: Black Sheep Studios.

Suntem un studio de videochat din Bucuresti si ne propunem sa schimbam mentalitatea oamenilor in legatura cu acest domeniu si sa ajutam la educatia sexuala a societatii noastre prin diverse proiecte pe care le sustinem. Daca doresti sa faci parte din echipa noastra sau sa colaborezi cu noi, ne gasesti pe site-ul nostru Black Sheep Studios sau pe Facebook: Black Sheep Studios