Post Image

Avantajele unui model de videochat

Afla care sunt toate avantajele care vin la pachet cu partea financiara

Majoritatea persoanelor considera ca a fi model de videochat inseamna a fi o femeie de moravuri usoare, care nu stie sa faca nimic in viata si care nu ar putea sa aiba un alt job, deoarece nu are capacitatea mentala pentru acest lucru.

Ei bine, acest lucru este adesea gresit. In continuare iti vom arata cum cariera de model de videochat iti poate aduce si alte beneficii, altele decat cele financiare si ca este exact ca orice alta cariera, in care poti avansa si poti castiga mai multi bani.


Inveti sau iti perfectionezi limba engleza si/sau alte limbi straine.

Sa nu uitam ca videochatul reprezinta o interactiune virtuala intre una sau mai multe persoane, ce presupune comunicarea, de cele mai multe ori in limba engleza. Discutand in fiecare zi intr-o alta limba, alta decat cea natala, reprezinta practic, oportunitatea de a te perfectiona in acest sens. Acest lucru nu este benefic doar in cazul in care faci videochat, ci te poate ajuta oricand in viata. Fie ca pleci in vacante in tari straine, fie ca la un moment dat vei dori sa te reprofilezi pe un alt domeniu de activitate, limba engleza va reprezenta un avantaj pentru tine. Cunostintele dobandite sunt pentru totdeauna.


Inveti sa devii independenta financiar si totodata inveti sa te administrezi financiar

Se stie ca videochatul este un domeniu in care se castiga foarte multi bani. Bineinteles, la inceput incepi sa cheltui banii castigati pe haine, genti, pantofi, cadouri, vacante de lux, operatii estetice, poate. Desi deja ti-ai castigat independenta financiara, toate aceste lucruri nu necesita o suma foarte mare de bani. Ce faci atunci cand te gandesti sa iti implinesti niste vise mai mari, cum ar fi achizitionarea unei masini de lux, sau a unei case? Vei invata ca uneori, pentru a-ti atinge telurile pe care ti le propui, este nevoie sa inveti sa iti administrezi banii intr-un mod inteligent si sa fii mai organizata.


Iti dezvolti abilitatile de comunicare

Dupa cum bine stii deja, activitatea de videochat presupune ca modelul sa discute cu membrii de pe diferite site-uri cu care aceasta colaboreaza. Chiar daca poate in viata reala esti o fire sociabila si comunicativa, ti se poate intampla ca in anumite situatii sa te blochezi, sa nu stii ce sa mai spui, poate din cauza emotiilor, sau poate ca nu stapanesti foarte bine un subiect de discutie pe care cealalta persoana il deschide. Acest lucru nu este rusinos, cred ca fiecare dintre noi a avut la un moment dat aceasta experienta. Se poate intampla si in fata camerei. Nu iti face griji! In timp vei invata cum sa gestionezi situatiile de acest gen si cum sa te faci placuta, pentru a intretine conversatia. Practic, odata cu experienta vine si cunoasterea artei de conversatie.


Iti imbogatesti cultura generala

Odata ce incepi sa fii mai relaxata si incepi sa discuti cu persoane cu tipologii diferite, provenite din tari diferite, vei ajunge sa porti conversatii pe diverse teme. La inceput poate iti vei da seama, spre exemplu, ca nu stiai mai nimic despre cultura indiana, dar discutand cu un membru ai aflat ceva interesant. Asadar, in timp, vei ajunge sa iti imbogatesti cultura generala.


Iti vei dezvolta increderea in tine

Intrand in contact cu diferite persoane din mediul online, vei observa ca multora nu le pasa prea mult de aspectul tau, ci sunt mai degraba interesati mai degraba de inteligenta ta, de carisma ta, sau de zambetul tau. Altii te vor gasi frumoasa cu toate imperfectiunile tale si te vor aprecia pentru tot ce insemni tu. Iti vei da seama ca o vergetura pe piciorul stang nu e importanta, sau alunita aia care te deranjeaza si care ti se pare oribila nu te face mai putin frumoasa sau interesanta.


Vei avea langa tine persoane care te apreciaza cu adevarat pentru cine esti tu

Cariera de model de videochat vine cateodata si cu un stigmat de "oita neagra a societatii", caci stim ca majoritatea blameaza fetele care fac acest lucru. Vor fi persoane care poate te vor judeca pentru alegerea facuta, si/sau te vor blama. Nu trebuie sa iti para rau, nu pierzi nimic. Acest job nu schimba caracterul tau, nici faptele bune pe care le-ai facut pentru prieteni. Daca ei aleg sa te stigmatizeze pentru faptul ca iti doresti sa traiesti mai bine, e pur si simplu alegerea lor. In timp iti vei face noi prieteni, open minded, care te vor aprecia pentru ceea ce reprezinti ca om.