Post Image

Calitatile unui model de videochat de succes

Cateva calitati pe care ar trebui sa le ai sau sa le dezvolti pentru a avea succes ca model de videochat

De-a lungul timpului am primit foarte multe intrebari de genul "Daca sunt putin plinuta, pot fi model de videochat?", "Ce trebuie sa fac pentru a fi model de videochat"," Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesc pentru a lucra cu studioul vostru?", "Conteaza inaltimea sau numarul de kilograme pentru a fi model de videochat?".

Am hotarat sa va spunem de fapt cum stau lucrurile si care sunt calitatile importante pe care trebuie sa le ai pentru a deveni un model de videochat de succes si pentru o colaborare fructuoasa.


1. Fii determinata!

Determinarea este o abilitate ce poate fi invatata. Este nevoie, in primul rand de stabilirea unor obiective si de dorinta de a depune efortul necesar pentru atingerea acestora. Aveti incredere in voi si invatati sa tratati esecurile si obstacolele intalnite ca pe o posibilitate de invatare.


2. Gandeste pozitiv!

Pentru a-ti putea atinge obiectivele, trebuie sa elimini gandirea negativa deoarece negatitivitatea face mai dificila abordarea obstacolelor pe care le poti intalni pe drum. Cu totii avem zile bune, dar si zile mai putin bune. Nu e nimic, ai pierdut o lupta, nu intreaga batalie!


3. Fii competitiva si ambitioasa!

Chiar daca sunt unele modele care realizeaza venituri mai mari decat tine, nu te lasa coplesita de acest aspect! Din contra, fii competitiva si ambitioasa si incearca sa privesti lucrurile dintr-o perspectiva pozitiva: "daca ele au putut, pot si eu!". Este doar o chestiune de timp pana cand vei ajunge si tu la nivelul lor si trebuie sa intelegi faptul ca fiecare model evolueaza diferit.


4. Fii o persoana organizata, motivata!

Stabileste targeturi realiste pe termen scurt si lung. Asigura-te ca ele sunt motivante si ca sunt importante pentru tine. Alege obiective care reprezinta o prioritate pentru tine si lucreaza pentru atingerea lor. Nu te abate de la drumul tau si odata ce un obiectiv este indeplinit, stabileste-l pe urmatorul.


5. Fii consecventa!

Consecventa este o calitate importanta pe care orice model trebuie sa o aiba. Este important sa iti stabilesti un program de lucru si sa te tii de el. Astfel, membrii vor sti cand vor putea petrece timp cu tine si vor fi mereu acolo, pentru tine. Consecventa te ajuta foarte mult in crearea membrilor fideli.


6. Fii sincera!

Incearca sa nu minti foarte mult despre cine esti, caci dupa un timp te vei incurca in minciuni si vei uita povestea pe care ai spus-o unui membru. Pana la urma, nimanui nu ii place sa fie mintit, asa ca ai sanse mari sa pierzi membri buni, daca nu esti sincera. Evident, nu trebuie sa dai informatii personale despre tine, dar in principiu nu te abate foarte mult de la cine esti cu adevarat.


7. Fii o buna ascultatoare!

Se spune ca de aceea "avem o gura si doua urechi" - caci trebuie sa fim buni ascultatori. A auzi si a asculta sunt doua lucruri diferite - ascultarea inseamna sa asculti fara intrerupere si sa te gandesti inainte de a raspunde.

Acest aspect este foarte important. In primul rand trebuie sa asculti sfaturile trainerului si echipei studioului cu care lucrezi. Aveti acelasi scop: acela de a maximiza veniturile tale. Nu lua sfaturile intr-un mod personal. Asculta cu atentie, iar daca nu esti de acord cu ceva, spune.

Totodata, si membrii isi doresc uneori sa fii o buna ascultatoare si totodata sa ii intelegi. Pune intrebari destepte si tine cont de raspunsul celui cu care interactionezi.


8. Fii comunicativa!

In primul rand acest aspect este foarte important din punctul de vedere al unei colaborari fructuoase cu studioul cu care colaborezi si apoi pentru membrii cu care relationezi pe site-urile cu care lucrezi.


9. Fii entuziasta!

Fa totul cu entuziasm si pasiune si membrii vor vedea acest lucru si te vor sustine si respecta mai mult. Nimeni nu-si doreste sa converseze cu cineva plictisit si posomorat.


10. Ai rabdare!

Rabdarea este cheia succesului. Nu intodeauna lucrurile se intampla cu viteza luminii. Uneori trebuie sa ai rabdare pentru a ajunge acolo unde-ti doresti.

In acelasi timp, trebuie sa ai rabdare si cu oamenii pe care ii intalnesti in mediul virtual.


11. Fii flexibila!

Trebuie sa stii sa raspunzi, sa actionezi sau sa reactionezi in functie de cum cere situatia. Retine ca nu esti centrul Universului si ca nu totul se invarte in jurul tau. Fii flexibila in gandire.


12. Fii amuzanta!

Cui nu-i place sa rada? Rasul exprima veselie, o stare de relaxare. Fa oamenii sa zambeasca sau sa rada si iti garantam ca acestia vor reveni cu drag la tine.


13. Fii open minded!

Intr-un colectiv, cu persoane open minded se poate lucra si discuta mult mai usor.

O persoana open minded este o persoana deschisa, care este dispusa sa discute despre orice, incepand de la lucruri banale, pana la lucruri de o importanta majora, inclusiv despre subiecte TABU. Este o fire directa si nu se supara din orice.

Acest lucru se aplica atat din punctul de vedere al trainingului, cat si al interactiunii tale ca model cu membrii de pe site-urile cu care colaborezi.


Modelul ideal

Combinate, toate aceste aspecte duc spre ideea de "modelul ideal" in aceptiunea membrilor, dar si a studiourilor. Bineinteles, nimeni nu e perfect si uneori avem de lucrat la noi, pentru a fi mai buni.

Un job in cadrul studioului Black Sheep Studios inseamna o munca in care inveti sa combini toate aceste aspecte si totodata o munca in a deprinde noi calitati si de a te dezvolta pe plan financiar, dar mai ales pe plan personal. Suntem un studio de videochat din Bucuresti care te pune pe primul loc si care isi doreste sa te ajute in evolutia ta.

Nu te-am convins? Programeaza un interviu si hai sa afli mai multe chiar de la noi, iar daca te-am convins, haide sa punem in aplicare toate aceste aspecte pentru o viata de succes!


Black Sheep Studios - un studio de videochat din Bucuresti

Daca doresti sa afli mai multe despre videochat in general, sau daca ai alte intrebari pe care nu le-am acoperit in acest post, ne gasesti pe site-ul Black Sheep Studios. Ne poti contacta si poti stabili o intalnire la o cafea cu noi pentru a discuta mai multe, sau daca esti interesat / interesata sa lucrezi in acest domeniu, si cauti un studio profesionist si safe, poti stabili chiar un interviu cu noi. Ne poti gasi si pe pagina noastra de Facebook: Black Sheep Studios.

Suntem un studio de videochat din Bucuresti si ne propunem sa schimbam mentalitatea oamenilor in legatura cu acest domeniu si sa ajutam la educatia sexuala a societatii noastre prin diverse proiecte pe care le sustinem. Daca doresti sa faci parte din echipa noastra sau sa colaborezi cu noi, ne gasesti pe site-ul nostru Black Sheep Studios sau pe Facebook: Black Sheep Studios.