Post Image

De ce sa alegi Black Sheep Studios

Black Sheep Studios, un studio de videochat din Bucuresti - de ce sa ne alegi pe noi?

Black Sheep Studios a aparut, in primul rand, ca un proiect de suflet si apoi ca o idee de business. Desi in spatele acestui studio este o poveste complexa, putem spune pe scurt ca acest proiect este conceptul unui fost model de videochat cu o experienta vasta in domeniu, atat ca model de videochat, cat si ca trainer si manager de studio. De-a lungul carierei, colaborand cu diferite studiouri si cu diferite site-uri a adunat experienta necesara pentru a putea avea propriul business in domeniu.

Consideram ca acest aspect este un atu, caci spre deosebire de majoritatea studiourilor existente, la conducere se afla cineva care are experienta ca model, care cunoaste si intelege cu adevarat toate etapele prin care trece un model de videochat, inca de la inceputul carierei si poate empatiza cu fiecare dintre ele.

Intreaga experienta se poate vedea in beneficiile pe care le oferim tuturor colaboratorilor nostri, incepand cu modelele si trainerii nostri. Ne caracterizeaza seriozitatea, profesionalismul, deschiderea, trainingurile de specialitate si bineinteles tehnologia high-tech.

Un alt aspect care ne deosebeste de celelalte companii din acest domeniul este conceptul de agentie in jurul careia este construita afacerea. Noi nu angajam modelele, ci colaboram cu modele independente.


Ce presupune o colaborare cu noi?

In primul rand tu vei avea propria companie sau iti vei crea un PFA - asta este prima dovada ca esti o persoana independenta; iti vei plati propriile taxe, astfel incat vei dormi linistita noaptea, caci nu exista niciun risc legal sau fiscal.

Deoarece ne caracterizeaza respectul fata de modelele noastre, tinem sa stipulam in contractul de colaborare faptul ca totul este confidential si nu vom divulga niciodata date personale despre modelele cu care noi colaboram. Totodata, este important de stiut ca Romania este banata pe site-urile cu care colaboram. Este foarte important pentru noi sa fii in siguranta si sa fii protejata. Dorim sa fim un partener sincer si serios.

Venitul este o latura importanta a acestui job. Dat fiind faptul ca noi nu avem angajati, forma venitului se va vedea sub forma de un procent din venituri, acesta variind de la 55% pana la 70%, in functie de performante. La Black Sheep Studios veniturile incep de la 1000$ pe luna, banii tai, si pot ajunge pana la 5000$-10000$, sau chiar mai mult. Bineinteles, toate aceste sume se ating doar prin munca, perseverenta si bineinteles, cu ajutorul nostru specializat.

Motivam colaboratoarele noastre atat prin procentul pe care il oferim (in functie de performante), dar si prin bonusurile si concursurile pe care le organizam cu premii cash sau produse. Oferim BONUS de 300$ atunci cand angajam pe cineva prin recomandarea ta, BONUSURI surpriza la depasirea mediei de incasari si oferim procente preferentiale de ziua ta de nastere, de Craciun si de Revelion.

Programul de lucru este unul dintre cele mai importante ingrediente din reteta succesului in cariera de model de videochat. Dat fiind faptul ca esti un model independent ai libertate deplina sa iti stabilesti orele intre care preferi sa lucrezi, ca sa poti avea timp si pentru scoala/facultate, prieteni, iubit, si bineinteles, pentru tine.

Intr-un cuvant, suntem o agentie care cunoaste reteta succesului si care este dispusa sa colaboreze cu modele independente carora sa le impartaseasca din experienta pe care o avem in domeniul videochatului. Facem tot ce ne sta in putinta pentru a te ajuta sa castigi cat mai multi bani si sa te auto-depasesti in fiecare luna. Te vom ghida la fiecare pas, incepand cu partea legala (partea juridica si contabila), pana la training, promovare si PR.

Toate studiourile iti promit ca vei castiga foarte multi bani, fara prea mare efort. Acest lucru este insa gresit si duce adesea la dezamagiri. La Black Sheep Studios iti obtii independenta financiara muncind impreuna cu seriozitate. Noi iti aratam cum sa castigi banii si te ajutam sa ii obtii in cele mai bune si placute conditii.

Intelegem ce inseamna viata de model de videochat si motivele pentru care marea majoritate a fetelor aleg acest job si ne dorim sa cream o atmosfera cat mai relaxata si mai placuta pentru modelele noastre. Ne dorim sa vii cu placere la studio si sa fii motivata atat financiar, cat si pe alte planuri. Noi credem ca pentru a avea succes, trebuie in primul rand sa iti placa ceea ce faci.

Haide sa te convingi ca e asa cum spunem noi si pentru ca vei vedea ca asa este, haide sa punem bazele unei colaborari fructuoase, de luna durata!


Cine suntem noi?

Daca doresti sa afli mai multe despre videochat in general, sau daca ai alte intrebari pe care nu le-am acoperit in acest post, ne gasesti pe site-ul Black Sheep Studios. Ne poti contacta si poti stabili o intalnire la o cafea cu noi pentru a discuta mai multe, sau daca esti interesat / interesata sa lucrezi in acest domeniu, si cauti un studio profesionist si safe, poti stabili chiar un interviu cu noi. Ne poti gasi si pe pagina noastra de Facebook: Black Sheep Studios.

Suntem un studio de videochat din Bucuresti si ne propunem sa schimbam mentalitatea oamenilor in legatura cu acest domeniu si sa ajutam la educatia sexuala a societatii noastre prin diverse proiecte pe care le sustinem. Daca doresti sa faci parte din echipa noastra sau sa colaborezi cu noi, ne gasesti pe site-ul nostru Black Sheep Studios sau pe Facebook: Black Sheep Studios.